loading

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО КОНФИГУРАТОРОТ!

Избери модел!

Adam

Adam

Цена со попуст: 13.772 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Adam S

Adam-S

Цена со попуст: 19.727 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Adam Rocks

Adam-Rocks

Цена со попуст: 17.733 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Astra

astra-k-5-door

Цена со попуст: 16.551 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Astra Sports Tourer

astra-k-sports-tourer

Цена со попуст: 17.397 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Astra co 4 Врати

astra-j-4-door

Цена со попуст: 17.830 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Corsa 3-Врати

Corsa-E-3-door

Цена со попуст: 10.000 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Corsa 5-Врати

Corsa-E-5-door

Цена со попуст: 10.301 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Новата Insignia Grand Sport

New-Insignia-5-door

Цена со попуст: 24.501 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Новата Insignia Sports Tourer

New-Insignia-Sports-Tourer

Цена со попуст: 24.652 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Mokka X

Mokka-X

Цена со попуст: 19.778 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Grandland X

Grandland-X

Цена со попуст: 23.677 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Zafira

Zafira

Цена со попуст: 22.342 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Crossland X

Crossland X

Цена со попуст: 16.854 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Vivaro Combi

Vivaro-Combi

Цена со попуст: 27.873 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Movano Combi

Movano-Combi

Цена со попуст: 32.355 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Movano Bus

Movano-Bus

Цена со попуст: 42.864 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Оди на почеток