loading

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО КОНФИГУРАТОРОТ!

Избери модел!

Combo Van

Combo

Цена со попуст: 13.213 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Vivaro Platform Cab

Vivaro-Platform-Cab

Цена со попуст: 22.674 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Vivaro Crew Van

Vivaro-Crew-Van

Цена со попуст: 24.308 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Vivaro Van

Vivaro

Цена со попуст: 22.686 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Movano Панел-Комбе

Movano

Цена со попуст: 27.309 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Movano Комбе За Превоз На Работници

Movano-Crew-Van

Цена со попуст: 29.755 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Movano Комбе Со Спуштање На Страните

Movano-Dropside

Цена со попуст: 29.401 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Movano Кипер

Movano-Tipper

Цена со попуст: 31.926 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Movano Шасија

Movano-Crew-Cab

Цена со попуст: 26.107 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Movano кабина со платформа

Movano-Platform-Cab

Цена со попуст: 25.815 €

КОНФИГУРИРАЈТЕ!

Оди на почеток