loading
1200 Тетово Магистрала Скопје – Тетово

Auto CEM Tetovo

Моментална адреса

Контакт

Адреса

Магистрала Скопје – Тетово
1200 Тетово

Координате
Ширина 42.00192069894548
Должина 20.997469225592045

Контакт

Централен контакт
Продажба
Сервис
+389 70 205 509
Пон:

08:00 - 17:00

Вто:

08:00 - 17:00

Сре:

08:00 - 17:00

Чет:

08:00 - 17:00

Пет:

08:00 - 17:00

Саб:

08:00 - 15:00

Контакт

Полињата означени со * се задолжителни.
Вашите лични податоци ќе бидат обработени од соодветниот контролер, како што е опишано во Изјавата за приватност.

За повеќе информации во врска со вашите права поврзани со приватноста и во врска со нашите информации за контакт ве молиме видете тука.
Оди на почеток