loading

Тукушто додадовте автомобил во вашиот Паркинг.

ПосетаПаркинг Автомобили

 

Пронајдовте 21 автомобили.

Подобрете го вашето пребарување

Ресетирај сѐ
Специјални понуди
Opel Astra J Enjoy, D 1.4 NET, 103 kW / 140 к.с.
Потрошувачка на гориво, l/100km: ниска 9,3, средна 6,5, висока 5,7, извонредно висока 6,6, Комбинирано возење 6,7
CO₂ eмисија, g/km: ниска 212, средна 148, висока 130, извонредно висока 150, Комбинирано возење 152
 • Боја:  You Drive Me Crazy
 • Моќ:  103 Киловат / 140 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0016WYZ7
 
Специјални понуди
Opel Crossland X Innovation, F 1.2 XE, 61 kW / 83 к.с. Start/Stop
Потрошувачка на гориво, l/100km: ниска 6,7, средна 5,7, висока 5,5, извонредно висока 7,1, Комбинирано возење 6,3
CO₂ eмисија, g/km: ниска 152, средна 128, висока 125, извонредно висока 161, Комбинирано возење 142
 • Боја:  Peperoncino Red
 • Моќ:  61 Киловат / 83 Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0082WYBQ
 
Специјални понуди
Opel Combo Van Selection L2 Increased Payload, 1.5 DT, 75 kW / 102 к.с. Start/Stop
Потрошувачка на гориво, l/100km: ниска 5,9, средна 5,2, висока 4,8, извонредно висока 6,6, Комбинирано возење 5,7
CO₂ eмисија, g/km: ниска 155, средна 135, висока 127, извонредно висока 172, Комбинирано возење 148
 • Боја:  White Jade
 • Моќ:  75 Киловат / 102 Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0028WXC9
 
Специјални понуди
Opel Astra J Enjoy, D 1.4 NET, 103 kW / 140 к.с.
Потрошувачка на гориво, l/100km: ниска 9,3, средна 6,5, висока 5,7, извонредно висока 6,6, Комбинирано возење 6,7
CO₂ eмисија, g/km: ниска 212, средна 148, висока 130, извонредно висока 150, Комбинирано возење 152
 • Боја:  You Drive Me Crazy
 • Моќ:  103 Киловат / 140 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0002WXM9
 
Специјални понуди
Opel Astra J Enjoy, D 1.4 NET, 103 kW / 140 к.с.
Потрошувачка на гориво, l/100km: ниска 9,3, средна 6,5, висока 5,7, извонредно висока 6,6, Комбинирано возење 6,7
CO₂ eмисија, g/km: ниска 212, средна 148, висока 130, извонредно висока 150, Комбинирано возење 152
 • Боја:  You Drive Me Crazy
 • Моќ:  103 Киловат / 140 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0071WVVY
 
Специјални понуди
Opel Astra J Enjoy, D 1.4 NET, 103 kW / 140 к.с.
Потрошувачка на гориво, l/100km: ниска 9,3, средна 6,5, висока 5,7, извонредно висока 6,6, Комбинирано возење 6,7
CO₂ eмисија, g/km: ниска 212, средна 148, висока 130, извонредно висока 150, Комбинирано возење 152
 • Боја:  You Drive Me Crazy
 • Моќ:  103 Киловат / 140 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0039WVDP
 
Специјални понуди
Opel Astra J Enjoy, D 1.4 NET, 103 kW / 140 к.с.
Потрошувачка на гориво, l/100km: ниска 9,3, средна 6,5, висока 5,7, извонредно висока 6,6, Комбинирано возење 6,7
CO₂ eмисија, g/km: ниска 212, средна 148, висока 130, извонредно висока 150, Комбинирано возење 152
 • Боја:  You Drive Me Crazy
 • Моќ:  103 Киловат / 140 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0064WYL9
 
Специјални понуди
Opel Astra J Enjoy, D 1.4 NET, 103 kW / 140 к.с.
Потрошувачка на гориво, l/100km: ниска 9,3, средна 6,5, висока 5,7, извонредно висока 6,6, Комбинирано возење 6,7
CO₂ eмисија, g/km: ниска 212, средна 148, висока 130, извонредно висока 150, Комбинирано возење 152
 • Боја:  You Drive Me Crazy
 • Моќ:  103 Киловат / 140 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0077XBDC
 
Специјални понуди
Opel Crossland X Innovation, D 1.5 DTH, 88 kW / 120 к.с. Start/Stop
Потрошувачка на гориво, l/100km: ниска 6,3, средна 5,1, висока 4,5, извонредно висока 5,5, Комбинирано возење 5,2
CO₂ eмисија, g/km: ниска 166, средна 134, висока 117, извонредно висока 143, Комбинирано возење 136
 • Боја:  Diamond Black
 • Моќ:  88 Киловат / 120 Коњска сила
 • Менувач:  6-степен автоматски менувач
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0032WXR5
 
Специјални понуди
Opel Crossland X Innovation, F 1.2 XE, 61 kW / 83 к.с. Start/Stop
Потрошувачка на гориво, l/100km: ниска 6,7, средна 5,7, висока 5,5, извонредно висока 7,1, Комбинирано возење 6,3
CO₂ eмисија, g/km: ниска 152, средна 128, висока 125, извонредно висока 161, Комбинирано возење 142
 • Боја:  Orange Fizz
 • Моќ:  61 Киловат / 83 Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Бензин
 • Референтен број:  0097WWSQ
 
Оди на почеток