loading

Тукушто додадовте автомобил во вашиот Паркинг.

ПосетаПаркинг Автомобили

 

Пронајдовте 42 автомобили.

Подобрете го вашето пребарување

Ресетирај сѐ
Специјални понуди
Opel Insignia Edition, 1.5 XFT, 122 kW / 165 к.с. Start/Stop
25 710 EUR
со ДДВ
21 950 EUR
Акциска цена
  • Боја:  Shades of Grey
  • Моќ:  122 Киловат / 165 Коњска сила
  • Менувач:  6-брзински мануелен
  • Тип на гориво:  Бензин
  • Референтен број:  0031WSSK
 
Специјални понуди
Opel Insignia Dynamic, 1.5 XFT, 122 kW / 165 к.с. Start/Stop
30 530 EUR
со ДДВ
24 650 EUR
Акциска цена
  • Боја:  Black Meet Kettle
  • Моќ:  122 Киловат / 165 Коњска сила
  • Менувач:  6-брзински мануелен
  • Тип на гориво:  Бензин
  • Референтен број:  0089WQRD
 
Оди на почеток