loading

Тукушто додадовте автомобил во вашиот Паркинг.

ПосетаПаркинг Автомобили

 • Боја: White Jade
 • Моќност: 75 Киловат / 102 Коњска сила
 • Пренос: 5-брзински мануелен
 • Тип на гориво: Дизел
 • Број на врати: 3
 • Тип на каросерија: Комерцијални возила
 • Локација: Тетово
 • Теписон: Ткаенина, Mistral Gray Base
 • Издувување CO2: 104 g/km
 • Општа потрошувачка: 3,9 Литри / 100 km

Опции

 • Програма за електронска стабилност (ESP)
 • Команди за радио на управувачот
 • Еден привезок
 • Челично тркало 16 x 6.5
 • Мануелна (рачна) контрола на клима уред
 • Опции за Европа
 • Второ совозачко седиште
 • Рачки за отварање врата во црна боја
 • Црна странична заштитна украсна лајсна
 • Индикатор за безбедносен ремен на возачот
 • Лимена задна врата
 • Комфорт предни седишта
 • Управувач со 3 краци, спортски
 • Гуми со низок отпор на триење 205/60R16 XL 96H BW HW1 VAR1
 • Систем со 4 звучника
 • Лимена десна лизгачка врата во втор ред
 • Mirror sunshade, co-driver
 • Автоматско менување на светлата
 • Мултимедијално радио со проекција на телефон и екран во боја
 • шина на бочната лизгачка врата во боја на каросеријата
 • Start/Stop Прекинувач за вклучување на моторот
 • Панелирана преграда
 • Ограничување на сигурносен појас на предното седиште, варјанта 2
 • Халогени предни фарови
 • Window Power Operated, Driver
 • Подобрен инструмент за приказ на информации за возачот
 • Крило на каросеријата без прозорец, лева страна
 • Без ознака на моторот
 • Наслон за глава за предно седиште, прилагодливо по висина (нагоре / надолу)
 • Електрика и греење на надворешни ретровизори, рачно преклопување
Видете ги сите Сокриј

Опционално

 • Автоматски темпомат, подесување на брзина
 • Клима & Музика пакет 1
 • Резервно тркало 16 x 6.5
 • Заштитно воздушно перниче за возачот и совозачот
Видете ги сите Сокриј

Контактирајте со нас

Auto CEM

Магистрала Скопје – Тетово 1200 Тетово

+389 70 275 037, +389 70 205 509

Полињата означени со * се задолжителни.
Откажи
Оди на почеток