loading

Тукушто додадовте автомобил во вашиот Паркинг.

ПосетаПаркинг Автомобили

 • Боја: Polar White
 • Моќност: 110 Киловат / 150 Коњска сила
 • Пренос: 6-брзински мануелен
 • Тип на гориво: Дизел
 • Број на врати: 3
 • Тип на каросерија: Комерцијални возила
 • Локација: Тетово
 • Теписон: Trim Штоф, Pulse

Опции

 • Електронски предни прозорци
 • Опрема според стандардите на земјите од Европската унија
 • Полуотворени прекинувачи, прекинувач за хауба, сигурносно LED светло на таблата со инструменти, одвраќање на крадци и порака во IPC
 • Затворање на врата, цврсто,180º
 • Мерач на брзина во километри
 • Целосно затемнет прозорец
 • Start/Stop Прекинувач за вклучување на моторот
 • Панелирана преграда
 • Конверзија ex Renault
 • Blind Spot Огледало – бочна заштита од сонце, за совозачот
 • Полен филтер
 • Средна раткапна, брендирана (централна раткапна за двојни задни тркала)
 • Бришење на втор ред на седиштето (во форма на клупа)
 • Лимени странични прозорци, во боја на каросеријата
 • Крило на каросеријата без прозорец, лева страна
 • Наслон за рака на предно седиште, возач
 • LED дневни светла
 • Патничко дупло предно седиште (во форма на клупа)
 • Автоматски надворешни ретровизори на греење
 • R16 BT USB - 1DIN Радио, MP3, Bluetooth, USB/2 пар.
 • Електричен греач QuickHeat
 • Уред за нивелирање на предни светла, автоматски
 • Систем на суспензијата FRT & RR, активен
 • Регуларно седиште за возач со 4 начини на прилагодување и наслон за рака
 • Филтер за прочистување на дизел честичките
 • Алтернатор - 185 A
 • Демонтирачки трет ред седишта
 • Автоматски предни фарови и бришачи на шoфершајбна (вклучува предни светла за магла)
 • Лизгачка врата без прозорец, десна страна
 • Селектирано заклучување на вратите, далечински управувач со 3 функции
Видете ги сите Сокриј

Опционално

 • Предно светло за магла
 • Воздушно перниче на совозачот
 • Рачна контрола на воздух
 • Асистент за паркирање на задниот дел
 • Темпомат со ограничувач на брзината(вклучува и борд компјутер)
 • Резервно тркало (поставено под подот)
 • Pодна покривка од ткаенина
Видете ги сите Сокриј

Контактирајте со нас

Auto CEM

Магистрала Скопје – Тетово 1200 Тетово

+389 70 275 037, +389 70 205 509

Полињата означени со * се задолжителни.
Откажи
Оди на почеток