loading

Тукушто додадовте автомобил во вашиот Паркинг.

ПосетаПаркинг Автомобили

 • Боја: White Jade
 • Моќност: 110 Киловат / 150 Коњска сила
 • Пренос: 6-брзински мануелен
 • Тип на гориво: Дизел
 • Број на врати: 3
 • Тип на каросерија: Combi
 • Локација: Tetovo
 • Теписон: Trim Cloth Tritone, Mistral Black/Bise Grey

Опции

 • Програма за електронска стабилност (ESP)
 • стандарден волан за управување
 • Еден привезок
 • Електрични прозорци за возачот
 • Систем за откривање на издувaни пнеуматици
 • Застаклена задна еднокрила врата со отворање нагоре
 • Foglamps, Front, Cornering Light, Chrome Bezel
 • 4 звучника
 • Предно светло за магла
 • Бришење на стандардната преграда кај Van
 • Подобрен инструмент за приказ на информации за возачот
 • Sales Pack Electrique (Converter Pack)
 • Engine Control S/S System Advanced
 • Кратка кровна антена
 • Рачен систем за врзување на дете (полуга на задна врата)
 • Халогени предни светла
 • LED дневни светла
 • Челични тркала, 7.0 J x 16, дизајн со 7 краци, сребрено
 • Воздушни перничиња за возачот и за совозачот, странични перничиња, плафонски перничиња-завеси
 • Внатрешно светло, кров, две сијалици, позади
 • Внатрешно светло, плафонско, две светилки, позади, 3 ред
 • Mirror sunshade, co-driver
 • Седиште на возачот, со наслон за раката, висина и лумбална поддршка
 • Електричен надворешен ретровизор со затоплување и рачно преклопување
 • Електрични прозорци за патникот
 • Затемнети стакла
 • Сиалица, внатрешна, покрив, подарок
 • Внатрешно огледало
 • Tyre 215 / 65 R16 C 106T
 • Контрола за возење со умерена брзина
Видете ги сите Сокриј

Опционално

 • Целосна големина на челично резерно тркало
 • 40/60 поделба за задното седиште
 • Радио "RF 400 Color"
 • Рачна контрола на воздух
 • Помош при паркирање назад
 • Клупа за патници, со простор за складирање под седиштата
 • Пакет за надворешност 3
Видете ги сите Сокриј

Контактирајте со нас

Auto CEM

Magistrala Skopje - Tetovo 1200 Tetovo

(0)44 353 330, 071 247 867

Полињата означени со * се задолжителни.
Откажи
Оди на почеток