loading
 • ПАКЕТ MOVANO EDITION
 • НАДВОРЕШНОСТ
 • ВНАТРЕШНОСТ
 • БОИ
 • МОТОРИ И ПРЕНОС
 • ПОТРОШУВАЧКА И ИЗДУВУВАЊЕ
 • ОПЕРАТИВНИ ТРОШОЦИ
 • УПРАВУВАЊЕ СО ВОЗЕН ПАРК
 • КАПАЦИТЕТ
 • ПРИЦВРСТУВАЊЕ НА ТОВАРОТ
 • КУКИ ЗА ВЛЕЧЕЊЕ
 • СВЕТЛА И БРИШАЧИ
 • КАНЦЕЛАРИСКА МАСИЧКА
 • NAVI 50 INTELLILINK
 • NAVI 80 INTELLILINK
 • AUX-IN И USB
 • БЕЗБЕДНОСТ ВО КОЛОВОЗНАТА ЛЕНТА
 • ПОМОШ СО ДОЛГИ СВЕТЛА
 • СИГУРНОСТ
 • ESP®
 • БЕЗБЕДНОСТ И ВОЗДУШНИ ПЕРНИЧИЊА
 • СЕНЗОРИ ЗА ПАРКИРАЊЕ
МОДЕЛИ
КОМБЕ СО ПАНЕЛИ
КОМБЕ СО ПАНЕЛИ
 • ABS со помош при сопирање
 • Воздушно перниче за возачот
 • Електронски имобилизатор на моторот
 • Централно заклучување со далечинско управување
КОМБЕ ЗА РАБОТНИЦИ
КОМБЕ ЗА РАБОТНИЦИ
 • Стаклена преграда со висока цврстина
 • Клупа со 4 седишта во вториот ред
 • Четири прилагодливи наслони за главата и безбедносни појаси со 3 точки на фиксирање за вториот ред
КОМБЕ СО СПУШТАЊЕ НА СТРАНИТЕ
КОМБЕ СО СПУШТАЊЕ НА СТРАНИТЕ
 • Челична платформа за товарење со дрвен под обложен со смола
 • Ширина на платформа за товарење од 2040 mm
 • Елоксирани двослојни алуминиумски страни високи 400 mm, отстранливи
КИПЕР
КИПЕР
 • Алуминиумска рамка со мазни полиестерски ѕидови и врати
 • Провиден покрив
 • Опционален дефлектор за ветер на покривот на кабината

САНДУЧАР
САНДУЧАР
 • Алуминиумска рамка со мазни полиестерски ѕидови и врати
 • Провиден покрив/Опционален дефлектор за ветер на покривот на кабината
 • Опционална екстензија во Лутон стил

 

Оди на почеток