loading
 • ПАКЕТ MOVANO EDITION
 • НАДВОРЕШНОСТ
 • ВНАТРЕШНОСТ
 • БОИ
 • МОТОРИ И ПРЕНОС
 • ПОТРОШУВАЧКА И ИЗДУВУВАЊЕ
 • ОПЕРАТИВНИ ТРОШОЦИ
 • УПРАВУВАЊЕ СО ВОЗЕН ПАРК
 • КАПАЦИТЕТ
 • ПРИЦВРСТУВАЊЕ НА ТОВАРОТ
 • КУКИ ЗА ВЛЕЧЕЊЕ
 • СВЕТЛА И БРИШАЧИ
 • КАНЦЕЛАРИСКА МАСИЧКА
 • NAVI 50 INTELLILINK
 • NAVI 80 INTELLILINK
 • AUX-IN И USB
 • БЕЗБЕДНОСТ ВО КОЛОВОЗНАТА ЛЕНТА
 • ПОМОШ СО ДОЛГИ СВЕТЛА
 • СИГУРНОСТ
 • ESP®
 • БЕЗБЕДНОСТ И ВОЗДУШНИ ПЕРНИЧИЊА
 • СЕНЗОРИ ЗА ПАРКИРАЊЕ
МОДЕЛИ
КОМБЕ СО ПАНЕЛИ
КОМБЕ СО ПАНЕЛИ
 • ABS со помош при сопирање
 • Воздушно перниче за возачот
 • Електронски имобилизатор на моторот
 • Централно заклучување со далечинско управување
КОМБЕ ЗА РАБОТНИЦИ
КОМБЕ ЗА РАБОТНИЦИ
 • Стаклена преграда со висока цврстина
 • Клупа со 4 седишта во вториот ред
 • Четири прилагодливи наслони за главата и безбедносни појаси со 3 точки на фиксирање за вториот ред
КОМБЕ СО СПУШТАЊЕ НА СТРАНИТЕ
КОМБЕ СО СПУШТАЊЕ НА СТРАНИТЕ
 • Челична платформа за товарење со дрвен под обложен со смола
 • Ширина на платформа за товарење од 2040 mm
 • Елоксирани двослојни алуминиумски страни високи 400 mm, отстранливи
КИПЕР
КИПЕР
 • Алуминиумска рамка со мазни полиестерски ѕидови и врати
 • Провиден покрив
 • Опционален дефлектор за ветер на покривот на кабинатаСАНДУЧАР
САНДУЧАР
 • Алуминиумска рамка со мазни полиестерски ѕидови и врати
 • Провиден покрив/Опционален дефлектор за ветер на покривот на кабината
 • Опционална екстензија во Лутон стилСликата може да прикажува додатна опрема.

 

Описите и илустрациите на карактеристиките може да се однесуваат или да покажуваат опционална опрема што не е вклучена во стандардната испорака. Содржаните информации беа точни за време на објавувањето. Го задржуваме правото да вршиме промени во дизајнот и опремата. Прикажаните бои се приближни на вистинските бои. Илустрираната дополнителна опрема е достапна со дополнителна наплата. Достапноста, техничките карактеристики и опремата што се обезбедуваат на нашите возила може да се разликуваат или можат да бидат достапни само во одредени земји или може да бидат достапни само со дополнителна наплата. За прецизни информации за опремата што се нуди на нашите возила , контактирајте вашиот локален партнер на Opel.

 

+) WLTP

+) Податоците за потрошувачката на гориво и податоците за емисијата на CO2 се одредуваат со користење на Процедурата за тестирање лесни возила, усогласена низ целиот свет (WLTP), во согласност со регулативите R (EК) бр. 715/2007 и R (ЕУ) бр. 2017/1151 (во соодветните верзии). Вредностите не ги земаат предвид возењето и условите при возење. За повеќе информации за официјалните вредности на потрошувачката на гориво и емисијата на CO2, ве молиме прочитајте го упатството „Упатство за потрошувачката на гориво и емисиите на CO2 на новите патнички автомобили“, достапно во сите продажни места или во назначениот државен орган.

 

++) NEDC

++) Податоците за потрошувачката на гориво и емисиите на CO2 се одредуваат со користење на Процедурата за тестирање лесни возила, усогласена низ целиот свет (WLTP), а релевантните вредности се претворени за да овозможат споредливост со NEDC, согласно регулативите R (EК) бр. 715/2007, R (ЕУ) бр. 2017/1153 и Р (ЕУ) бр. 2017/1151.
Вредностите не ги земаат предвид возењето и условите при возење, опремата или опциите и можат да се разликуваат поради форматот на гумите. За повеќе информации за официјалните вредности на потрошувачката на гориво и емисијата на CO2, ве молиме прочитајте го упатството „Упатство за потрошувачката на гориво и емисиите на CO2 на новите патнички автомобили“, достапно во сите продажни места или во назначениот државен орган.

 

+++) Застарени модели на возила / лесни комерцијални возила

+++) Сите наведени бројки се однесуваат на основниот модел на ЕУ со стандардната опрема. Податоците за потрошувачката на гориво и емисијата на СО2 се утврдуваат според регулативите R (ЕК) бр. 715/2007 и R (ЕК) бр. 692/2008 (во соодветните верзии), земајќи ја предвид тежината на возилото во работна состојба, како што е утврдено во регулативите. Дополнителната опрема и фабрички поставените опции можат да придонесат за малку повисоки резултати од наведената потрошувачка и бројките за CO2. Податоците за потрошувачката на гориво и емисиите на CO2 не се однесуваат на одредено возило и не се дел од понуда. Тие се обезбедуваат само со цел да се споредат различни возила, но можат да се разликуваат од реалната потрошувачка на гориво во условите за возење во реалниот свет, кои во голема мера зависат од стилот на возење и условите при управување со возилото. Дополнителната опрема може да ја зголеми тежината на возилото кога е празно, а во некои случаи и дозволената носивост на оските, како и дозволената вкупна тежина на возилото и да ги намали дозволените влечни тежини. Ова може да доведе до намалување на максималната брзина и зголемување на времето за забрзување. Податоците за возењето земаат предвид возач од 75 kg плус товар од 125 kg. 2 H гас во m3/100 km.

Opel ќе вложи разумни напори да обезбеди потврда дека содржината на оваа Страна е точна и ажурирана, но не превзема одговорност за тврдења или загуби кои ќе произлезат од повикување на содржината на оваа Страна. Некои од информациите на оваа Страна може да не бидат точни како резултат на промени во производите кои може да се направени по лансирање на производот. Некои елементи од опремата опишана или покажана е достапна само во одредени замји или може да е достапна единствено по дополнителни цени. Opel го задржува правото на промени во спецификациите за производи во секое време. За точни спецификации за одреден производ во вашата земја, ве молиме да се обратите кај вашиот Opel дилер.
Оди на почеток