loading
 • Ефикасност
 • Некомпромитирана функционалност на товарот
 • e-INFO
 • Подготвен за на отворено
 • Разновидност
 • СОВРШЕНО ИНТЕГРИРАНА БАТЕРИЈА
 • БЕЗ БУЧАВА
 • РЕГЕНЕРАТИВНО СОПИРАЊЕ
 • БРЗО И ЛЕСНО ПОЛНЕЊЕ
 • СЛЕДЕЊЕ НА ПОДАТОЦИТЕ ЗА ВОЗИЛОТО
 • НИСКИ ОПЕРАТИВНИ ТРОШОЦИ
 • УСЛУГИ НА OPEL ЗА ЕЛЕКТРИЧНИ ВОЗИЛА
Варијанти
Vivaro-e Van - SELECTION
Vivaro-e Van - SELECTION
 • Целосна преграда (ISO 27956)
 • Ткаенина/тробојна, винил
 • 16-инчни челични тркала (црни) со раткапна (половина раткапна)
Vivaro-e Van - ENJOY
Vivaro-e Van - ENJOY
 • Акустичен пакет, вклучувајќи акустично ветробранско стакло, задебелено странично застаклување и апсорбери на бучава во моторот и кабината
 • Рачна климатизација со регулирана температура
Vivaro-e Van - INNOVATION
Vivaro-e Van - INNOVATION
 • Ергономски пакет со единечно возачко седиште, вклучувајќи и лумбална поддршка, наслон за глава со прилагодување и потпирач за рака.
 • Контроли на управувачот за инфозабавниот систем
Vivaro-е во продолжена кабина, фиксна преграда
Vivaro-е во продолжена кабина, фиксна преграда
 •     Винилна клупа
 •     ТРО под
 •     Странична заштита со сив изорел
VIVARO-e СО ПРОДОЛЖЕНА КАБИНА, ПРЕКЛОПЛИВА ПРЕГРАДА/КЛУПА
VIVARO-e СО ПРОДОЛЖЕНА КАБИНА, ПРЕКЛОПЛИВА ПРЕГРАДА/КЛУПА

Vivaro-е со продолжена кабина со флексибилна преграда всушност има задна клупа на преклопување која делува како преграда зад вториот ред.

Vivaro-e Combi - SELECTION
Vivaro-e Combi - SELECTION
 • Втор ред клупа
 • 16-инчни челични тркала (црни) со раткапна на тркалото (половина раткапна)
 • Воздушни перничиња, возач, совозач и страничната (глава и гради)
Vivaro-е со кабина платформа
Vivaro-е со кабина платформа
 • Средна должина (М)
 • Зголемена носивост 200 kg/300 kg (во зависност од моторот)
 • Специјална шасија за дополнителен товар
Оди на почеток