loading

НОВ OPEL VIVARO ЗА СЕКОЈА НАМЕНА.

Што и да е вашиот бизнис или потреба, кога станува збор за средни комбиња, постои нов Opel Vivaro што е совршен за вас. Panel Van, Crew Van или Combi – понудата е голема, а изборот целосно ваш.

Opel Vivaro - Panel Van

Фургон

Мултитаскер. Мали бизниси, експресни достави или сервиси на лице место, новиот Opel Vivaro Panel Van е навистина економичен. Со 2 должини, две висини, капацитет на товар од 5,2 м3 до 8,6 m3 и максимална носивост до 1200 kg, што значи дека може да се употребува за речиси каква било употреба на мали или средни комбиња.

Opel Vivaro - Crew Van

Crew Van

Ставање на луѓе на вистинските места заедно со опремата што им треба значи дека Crew Van е атрактивен за повеќе бизниси, од градење, преку градинарството со уредување на дворови, до инсталација и сервисирање на системи за алтернативна енергија. До 6 седишта со 2 должини, со одличен пристап од сите страни, тоа го редефинира концептот за погодност.

Opel Vivaro - Combi

Combi

Удобно, трајно и практично, Комби е на располагање со долго и кратко меѓуоскино растојание. Неговиот врвен квалитет е универзалноста за широк спектар, од бизнис до големи семејства, училишта или спортски групи.

Сликата може да прикажува додатна опрема.

Opel ќе вложи разумни напори за точноста и обновеноста на информациите на оваа страница, но не презема одговорност за какви било барања или загуби кои произлегуваат од содржината на оваа страница. Некои од информациите на оваа страница може да не се точни поради промени на производите кои што настанале од времето на објавување на информациите. Некои делови од опремата кои се опишани тука се достапни само во одредени земји или по повисока цена. Opel го задржува правото да ги смени спецификациите на производите во секое време. За спецификациите на производите во вашата земја, ве молиме консултирајте се со вашиот дилер на Opel.
Оди на почеток