loading
 • Combo Life
 • ФЛЕКСИБИЛНО СЕДЕЊЕ
 • ТОВАРЕН ПРОСТОР
 • ОДВОЕНИ ЗАДНИ СЕДИШТА
 • СКЛАДИРАЊЕ
 • ВРАТИ И РЕШЕТКИ
 • ВАРИЈАНТИ
 • НАДВОРЕШНОСТ
 • ВНАТРЕШНОСТ
 • ПАНОРАМСКИ СОНЧЕВ ПОКРИВ
 • LED ДНЕВНИ СВЕТА
 • КАМЕРА ЗА ГЛЕДАЊЕ НАНАЗАД
 • НАПРЕДНА ПОМОШ ПРИ ПАРКИРАЊЕ
 • ГРЕЕЊЕ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • ДИСПЛЕЈ -НАПРЕД
 • АВТОМАТСКО СОПИРАЊЕ ВО КРИТИЧНИ СИТУАЦИИ
 • ПОМОШ ЗА ВОЗЕЊЕ ВО ЛЕНТА
 • АВТОМАТСКИ ТЕМПОМАТ
 • ПРЕПОЗНАВАЊЕ НА ЗНАЦИТЕ ЗА БРЗИНА
 • БЕЗБЕДНОСТ & ВОЗДУШНИ ПЕРНИЦИ
 • ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ЗА СОНЛИВОСТ НА ВОЗАЧОТ
 • ИНФОЗАБАВА
 • НАВИГАЦИЈА
 • БЕЗЖИЧНО ПОЛНЕЊЕ
 • МОТОРИ
 • ПРЕНОС
 • INTELLIGRIP
МОДЕЛИ
SELECTION
SELECTION

Карактеристики:

 

Лизгачка врата со прозор што се отвора

 

 • Надворешни електрични ретровизори со грејачи
 • 16-инчни челични тркала со капаци
 • 3,5-инчен екран во боја со систем за помош за одржување во лента.
 • Темпомат со oграничувач на брзина
 • Простор за складирање над главата
ENJOY
ENJOY

Карактеристики:

 

 • Понапредна контролна табла
 • Врата на багажникот со прозор
 • Браници и кваки на вратите во боја на каросеријата
 • Хромиран пакет
 • Двојна лизгачка врата
INNOVATION
INNOVATION

Карактеристики:

 

 • 3 индивидуални преклопни задни седишта
 • LED дневни светла
 • Врата на багажникот со затемнет прозор што се отвара
 • Панорамски покрив со простор за складирање над главите
 • Светла за магла што го следат движењето во свиоци

Сликата може да прикажува додатна опрема.

 

Описите и илустрациите на карактеристиките може да се однесуваат или да покажуваат опционална опрема што не е вклучена во стандардната испорака. Содржаните информации беа точни за време на објавувањето. Го задржуваме правото да вршиме промени во дизајнот и опремата. Прикажаните бои се приближни на вистинските бои. Илустрираната дополнителна опрема е достапна со дополнителна наплата. Достапноста, техничките карактеристики и опремата што се обезбедуваат на нашите возила може да се разликуваат или можат да бидат достапни само во одредени земји или може да бидат достапни само со дополнителна наплата. За прецизни информации за опремата што се нуди на нашите возила , контактирајте вашиот локален партнер на Opel.

 

+) WLTP

+) Податоците за потрошувачката на гориво и податоците за емисијата на CO2 се одредуваат со користење на Процедурата за тестирање лесни возила, усогласена низ целиот свет (WLTP), во согласност со регулативите R (EК) бр. 715/2007 и R (ЕУ) бр. 2017/1151 (во соодветните верзии). Вредностите не ги земаат предвид возењето и условите при возење. За повеќе информации за официјалните вредности на потрошувачката на гориво и емисијата на CO2, ве молиме прочитајте го упатството „Упатство за потрошувачката на гориво и емисиите на CO2 на новите патнички автомобили“, достапно во сите продажни места или во назначениот државен орган.

 

++) NEDC

++) Податоците за потрошувачката на гориво и емисиите на CO2 се одредуваат со користење на Процедурата за тестирање лесни возила, усогласена низ целиот свет (WLTP), а релевантните вредности се претворени за да овозможат споредливост со NEDC, согласно регулативите R (EК) бр. 715/2007, R (ЕУ) бр. 2017/1153 и Р (ЕУ) бр. 2017/1151.
Вредностите не ги земаат предвид возењето и условите при возење, опремата или опциите и можат да се разликуваат поради форматот на гумите. За повеќе информации за официјалните вредности на потрошувачката на гориво и емисијата на CO2, ве молиме прочитајте го упатството „Упатство за потрошувачката на гориво и емисиите на CO2 на новите патнички автомобили“, достапно во сите продажни места или во назначениот државен орган.

 

+++) Застарени модели на возила / лесни комерцијални возила

+++) Сите наведени бројки се однесуваат на основниот модел на ЕУ со стандардната опрема. Податоците за потрошувачката на гориво и емисијата на СО2 се утврдуваат според регулативите R (ЕК) бр. 715/2007 и R (ЕК) бр. 692/2008 (во соодветните верзии), земајќи ја предвид тежината на возилото во работна состојба, како што е утврдено во регулативите. Дополнителната опрема и фабрички поставените опции можат да придонесат за малку повисоки резултати од наведената потрошувачка и бројките за CO2. Податоците за потрошувачката на гориво и емисиите на CO2 не се однесуваат на одредено возило и не се дел од понуда. Тие се обезбедуваат само со цел да се споредат различни возила, но можат да се разликуваат од реалната потрошувачка на гориво во условите за возење во реалниот свет, кои во голема мера зависат од стилот на возење и условите при управување со возилото. Дополнителната опрема може да ја зголеми тежината на возилото кога е празно, а во некои случаи и дозволената носивост на оските, како и дозволената вкупна тежина на возилото и да ги намали дозволените влечни тежини. Ова може да доведе до намалување на максималната брзина и зголемување на времето за забрзување. Податоците за возењето земаат предвид возач од 75 kg плус товар од 125 kg. 2 H гас во m3/100 km.

Оди на почеток