loading
 • ЕДИЦИЈА 120 ГОДИНИ
 • ДИЗАЈН
 • ОПРЕМЕНОСТ И ТКАЕНИНИ
 • ТЕХНОЛОГИЈА НА СВЕТЛАТА
 • ТРКАЛА
 • БОИ
 • TURBO PLUS PACK
 • OPEL EYE
 • ПОМОШ ПРИ ПАРКИРАЊЕ
 • ГРАДСКИ РЕЖИМ
 • ПАКЕТ ЗА ВИДЛИВОСТ И СВЕТЛА
 • НАВИГАЦИЈА
 • INTELLILINK
 • РАДИА
 • ПРИЈАТНА ТОПЛИНА
 • ПРОСТОР ЗА ТОВАРЕЊЕ
 • МОТОРИ
 • ПРЕНОС
 • ECOTEC®
 • ДИНАМИКА ВО ВОЗЕЊЕТО
MОДЕЛИ
120-ГОДИШНИНА
120-ГОДИШНИНА

Најзначајни одлики:

 • Ограничена понуда на беџ 120 години 
 • Ограничена понуда на 15-инчни тркала од легура, техничко сиво 120 години
 • Ограничена понуда на ткаенина 120 години
 • Ограничена понуда на патосници 120 години
 • Паркинг сензори напред и назад
ENJOY

Најзначајни одлики:

 • 14-инчни челични тркала со раткапни
 • B-столбови, црна фолија (во зависност од бојата на каросеријата)
 • Групирани инструменти, околина со висок сјај во црна боја
 • Седиште на возачот, прилагодливо во 4 насоки, со заден дел на навалување
COLOR EDITION

Најзначајни одлики:

 • 16-инчни челични тркала со раткапни
 • Ткаенина Network Moonray Black или Lace
 • Контроли на управувачот за инфозабавниот систем, контрола за темпоматот и ограничувачот на брзина
Оди на почеток