loading
 • Crossland X
 • ЕДИЦИЈА 120 ГОДИНИ
 • ULTIMATE
 • НАДВОРЕШНОСТ
 • ВНАТРЕШНОСТ
 • ПОКРИВ ВО БОЈА СО ПАНОРАМСКИ ПОГЛЕД
 • ИНОВАТИВНИ ПРЕДНИ СВЕТЛА ЦЕЛОСНО ОД LED
 • ЗАДНА КАМЕРА И ПОМОШ ПРИ ПАРКИРАЊЕ
 • ДИСПЛЕЈ НАПРЕД
 • АВТОМАТСКО ИТНО СОПИРАЊЕ СО ПРЕПОЗНАВАЊЕ ПЕШАЦИ
 • ДЕЛ ЗА БАГАЖОТ
 • AGR ПЕЧАТ ЗА КВАЛИТЕТНИ СЕРТИФИЦИРАНИ ЕРГОНОМСКИ СЕДИШТА
 • ИНФОЗАБАВА
 • НАВИГАЦИЈА
 • OPEL CONNECT
 • МОТОРИ
 • ПРЕНОС
 • ECOTEC®
МОДЕЛИ
ЕДИЦИЈА 120 ГОДИНИ

Најзначајни одлики:

 • Ограничена понуда на беџ 120 години
 • Ограничена понуда на 16-инчни тркала 120 години
 • Ограничена понуда на патосници 120 години
 • Паркинг сензори напред и назад
ULTIMATE

Најзначајни одлики:

 • 17-инчни тркала од легура, дизајн со повеќе краци, машинска обработка, сиво Technical Grey
 • Целосни LED предни и задни светла, вклучително и светла за свиоци, автоматска контрола со долги светла и препознатливо дневно светло
 • Помош при паркирање назад
ENJOY

Најзначајни одлики:

 • Радио R 4.0 IntelliLink 7-инчен екран во боја на допир, аудио стриминг преку Вluetooth®, интеграција на паметни телефони преку Apple CarPlay™ + Android AutoTM, USB приклучок + далечински контроли на управувачот
 • Електрика на прозорци напред и назад
 • Рачна климатизација
DESIGN LINE

Најзначајни одлики:

 • Двобоен покрив
 • 16-инчни двобојни тркала од легура
 • Хромирана рамка на дневни светла
 • Заштитна плоча на подвожјето, напред и назад
INNOVATION

Најзначајни одлики:

 • Автоматска A/C, двојна зона
 • Под на багажниот простор со двојно подесување на висината
 • Двобоен покрив + соодветни надворешни ретровизор (препорачана опција)
 • Пакет за видик и светло со сензор за дожд напред, и повеќе
Оди на почеток