loading
 • НАДВОРЕШНОСТ
 • ВНАТРЕШНОСТ
 • НИВОА НА ОПРЕМЕНОСТ И ТКАЕНИНИ
 • ТРКАЛА
 • ОПЦИИ ЗА ПОКРИВОТ
 • АМБИЕНТАЛНО ОСВЕТЛУВАЊЕ
 • НАПРЕДНО ПРЕДНО ОСВЕТЛУВАЊЕ LED
 • АВТОНОМЕН СИСТЕМ ЗА СЛЕДЕЊЕ
 • ИТНО СОПИРАЊЕ
 • БЕЗБЕДНОСТ
 • КАМЕРА 360°
 • НАПРЕДНА ПОМОШ ПРИ ПАРКИРАЊЕ
 • ЕРГОНОМСКИ АКТИВНИ СЕДИШТА
 • КАРАКТЕРИСТИКИ НА ГРЕЕЊЕ
 • ВРАТА НА БАГАЖНИК СО ОТВОРАЊЕ БЕЗ РАЦЕ
 • ТОВАРЕН ПРОСТОР
 • НАВИГАЦИЈА
 • БЕЗЖИЧНО ПОЛНЕЊЕ
 • ЗВУК
 • ИНФОЗАБАВА
 • МОТОРИ
 • ПРЕНОС
 • КОНТРОЛА НА ТРИЕЊЕТО
МОДЕЛИ
ULTIMATE
ULTIMATE

Најзначајни одлики:

 

Како дополнение на Innovation:

 

 • 19-инчни тркала од мека легура, дизајн со 5 двојни краци, обработка со дијамант
 • Целосни предни светла LED со AFL, вклучително и долги светла со автоматска контрола и препознатливото дневно светло
 • Двобоен покрив (само црно) 
 • Ергономски активни предни седишта AGR
  Греење на предни и задни седишта и управувачот
 • Navi 5.0 IntelliLink со 8-инчен екран на допир
SELECTION
SELECTION

Најзначајни одлики:

 

Возбудливото ниво на опременост Selection нуди:

 

 • 16-инчни челични тркала
 • Задни фарови LED
 • Предна камера со систем за предупредување при напуштање на лента
 • Темпомат со прилагодлив ограничувач на брзината
ENJOY
ENJOY

Најзначајни одлики:

 

Стандардна опрема како дополнение или различна од Selection:

 

 • 17-инчни тркала од лесна легура
 • Два црни клуча на преклопување
 • Радио R 4.0 IntelliLink
 • Звучен систем со 6 звучници
INNOVATION
INNOVATION

Најзначајни одлики:

 

Како дополнение на нивото на опременост Enjoy:

 

 • 18-инчни тркала од лесна легура
 • Помош за паркирање напред и назад
 • Двојна зона за автоматско ECC
 • Преклопно задно седиште во сооднос 40:60 , вклучувајќи простор за скии
 • Прилагодлив дел за складирање во подот

Сликата може да прикажува додатна опрема.

 

Описите и илустрациите на карактеристиките може да се однесуваат или да покажуваат опционална опрема што не е вклучена во стандардната испорака. Содржаните информации беа точни за време на објавувањето. Го задржуваме правото да вршиме промени во дизајнот и опремата. Прикажаните бои се приближни на вистинските бои. Илустрираната дополнителна опрема е достапна со дополнителна наплата. Достапноста, техничките карактеристики и опремата што се обезбедуваат на нашите возила може да се разликуваат или можат да бидат достапни само во одредени земји или може да бидат достапни само со дополнителна наплата. За прецизни информации за опремата што се нуди на нашите возила , контактирајте вашиот локален партнер на Opel.

 

+) WLTP

+) Податоците за потрошувачката на гориво и податоците за емисијата на CO2 се одредуваат со користење на Процедурата за тестирање лесни возила, усогласена низ целиот свет (WLTP), во согласност со регулативите R (EК) бр. 715/2007 и R (ЕУ) бр. 2017/1151 (во соодветните верзии). Вредностите не ги земаат предвид возењето и условите при возење. За повеќе информации за официјалните вредности на потрошувачката на гориво и емисијата на CO2, ве молиме прочитајте го упатството „Упатство за потрошувачката на гориво и емисиите на CO2 на новите патнички автомобили“, достапно во сите продажни места или во назначениот државен орган.

 

++) NEDC

++) Податоците за потрошувачката на гориво и емисиите на CO2 се одредуваат со користење на Процедурата за тестирање лесни возила, усогласена низ целиот свет (WLTP), а релевантните вредности се претворени за да овозможат споредливост со NEDC, согласно регулативите R (EК) бр. 715/2007, R (ЕУ) бр. 2017/1153 и Р (ЕУ) бр. 2017/1151.
Вредностите не ги земаат предвид возењето и условите при возење, опремата или опциите и можат да се разликуваат поради форматот на гумите. За повеќе информации за официјалните вредности на потрошувачката на гориво и емисијата на CO2, ве молиме прочитајте го упатството „Упатство за потрошувачката на гориво и емисиите на CO2 на новите патнички автомобили“, достапно во сите продажни места или во назначениот државен орган.

 

+++) Застарени модели на возила / лесни комерцијални возила

+++) Сите наведени бројки се однесуваат на основниот модел на ЕУ со стандардната опрема. Податоците за потрошувачката на гориво и емисијата на СО2 се утврдуваат според регулативите R (ЕК) бр. 715/2007 и R (ЕК) бр. 692/2008 (во соодветните верзии), земајќи ја предвид тежината на возилото во работна состојба, како што е утврдено во регулативите. Дополнителната опрема и фабрички поставените опции можат да придонесат за малку повисоки резултати од наведената потрошувачка и бројките за CO2. Податоците за потрошувачката на гориво и емисиите на CO2 не се однесуваат на одредено возило и не се дел од понуда. Тие се обезбедуваат само со цел да се споредат различни возила, но можат да се разликуваат од реалната потрошувачка на гориво во условите за возење во реалниот свет, кои во голема мера зависат од стилот на возење и условите при управување со возилото. Дополнителната опрема може да ја зголеми тежината на возилото кога е празно, а во некои случаи и дозволената носивост на оските, како и дозволената вкупна тежина на возилото и да ги намали дозволените влечни тежини. Ова може да доведе до намалување на максималната брзина и зголемување на времето за забрзување. Податоците за возењето земаат предвид возач од 75 kg плус товар од 125 kg. 2 H гас во m3/100 km.

Opel ќе вложи разумни напори да обезбеди потврда дека содржината на оваа Страна е точна и ажурирана, но не превзема одговорност за тврдења или загуби кои ќе произлезат од повикување на содржината на оваа Страна. Некои од информациите на оваа Страна може да не бидат точни како резултат на промени во производите кои може да се направени по лансирање на производот. Некои елементи од опремата опишана или покажана е достапна само во одредени замји или може да е достапна единствено по дополнителни цени. Opel го задржува правото на промени во спецификациите за производи во секое време. За точни спецификации за одреден производ во вашата земја, ве молиме да се обратите кај вашиот Opel дилер.
Оди на почеток