loading
 • ЕДИЦИЈА 120 ГОДИНИ
 • ULTIMATE
 • НАДВОРЕШНОСТ
 • ВНАТРЕШНОСТ
 • РАЗНОВИДНОСТ И СКЛАДИРАЊЕ
 • ТРКАЛА
 • СОНЧЕВ ПОКРИВ
 • INTELLILUX LED®
 • АВТОМАТСКИ ТЕМПОМАТ
 • ДИСПЛЕЈ НАПРЕД
 • НАПРЕДНА ПОМОШ ПРИ ПАРКИРАЊЕ
 • OPEL EYE
 • СТАРТУВАЊЕ БЕЗ КЛУЧ
 • НАВИГАЦИЈА
 • NAVIGATION
 • ИНФОЗАБАВА
 • ИНДУКТИВНО ПОЛНЕЊЕ
 • ЗВУЧЕН СИСТЕМ BOSE®
 • OPEL CONNECT
 • МОТОРИ
 • ПРЕНОС
 • ПРИЛАГОДЛИВ ПОГОН НА СИТЕ ТРКАЛА 4x4
 • СУСПЕНЗИЈА FLEXRIDE®
 • ЕРГОНОМСКИ СЕДИШТА
 • АМБИЕНТАЛНО ОСВЕТЛУВАЊЕ
 • ПОДЕЛБА НА ЗАДНО СЕДИШТЕ
 • INSIGNIA GSi.
 • EXCLUSIVE
МОДЕЛИ
ЕДИЦИЈА 120 ГОДИНИ
ЕДИЦИЈА 120 ГОДИНИ

Најзначајни одлики:

 • Ограничена понуда на беџ 120 години
 • Ограничена понуда на 17-инчни тркала од легура, техничко сиво 120 години
 • Ограничена понуда на ткаенина 120 години
 • Ограничена понуда на патосници 120 години
ENJOY
ENJOY
Од 23.466 €

Најзначајни одлики:

 • 17-инчни дизајнирани тркала
 • Инфозабавен систем Multimedia со 7-инчен екран на допир
 • Проекција на паметен телефон, Bluetooth® стриминг, USB, 7 звучници
 • LED дневни светла и задни светла
DYNAMIC
DYNAMIC
Од 23.466 €

Најзначајни одлики:

 • Двозонска електронска контрола на климата
 • Управувач со перфорирана кожа и хромирани детали
 • 6-насочно ергономско прилагодливо седиште за возачот
 • Амбиенталното внатрешно осветлување
INNOVATION
INNOVATION
Од 26.812 €

Најзначајни одлики:

 • Хромирани елементи на дизајнот во црна боја со висок сјај
 • Помош за долго светло (автоматско вкл./искл. на светлото)
 • Сензор за дожд и детекција на тунел (предни светла)
Оди на почеток