loading
 • ЧИСТА МОЌНОСТ
 • СМЕЛ СТИЛ
 • ПРИСУТНА ПО ГРАДСКИТЕ УЛИЦИ
МОДЕЛИ
MOKKA
MOKKA
 • 16" челични наплатки со капак
 • Радио со 7" екран на допир во боја, DAB +, USB, 7" дигитална инструмент табла
 • LED предни светла
EDITION
EDITION
 • 16" алуминиумски наплатки
 • Радио со 7" екран на допир во боја, DAB +, USB, 7" дигитална инструмент табла
 • LED предни светла
ELEGANCE
ELEGANCE
 • 17"алуминиумски наплатки, црни со висок сјај, двобојни
 • Мултимедијално радио кое вклучува Apple CarPlay и Android Auto
 • Електронска контрола за климата
ELEGANCE BUSINESS PACK
ELEGANCE BUSINESS PACK
 • 17" Алуминиумски наплатки, црни со висок сјај, двобојни
 • 7" Мултимедија Navi со услуги OpelConnect
 • Пакет за камера за возење наназад
GS LINE
GS LINE
 • 17" алуминиумски наплатки, црни со висок сјај, двобојни
 • Мултимедијално радио со Apple CarPlay и Android Auto
 • Црно обоен покрив
GS LINE PACK
GS LINE PACK
 • 18" алуминиумски наплатки, црно/црвени со висок сјај
 • Мултимедијално радио со Apple CarPlay и Android Auto
 • Црно обоен покрив
ULTIMATE
ULTIMATE
 • 18" алуминиумски наплатки, црни со висок сјај, двобојни
 • 10" Мултимедија Navi Pro со 12" дигитална инструмент табла
 • Предни светла IntelliLux LED® Matrix
Оди на почеток