loading
 • ЕДИЦИЈА 120 ГОДИНИ
 • ВНАТРЕШНОСТ
 • НАДВОРЕШНОСТ
 • ОПРЕМЕНОСТ И ТКАЕНИНИ
 • ТРКАЛА
 • СОНЧЕВ ПОКРИВ
 • OPC ЛИНИЈА СПОРТСКИ ПАКЕТ
 • ЕДИЦИЈА ЦРН ПОКРИВ
 • ADAPTIVE FORWARD LIGHTING LED
 • ПРОЕКЦИЈА НА ВЕТРОБРАНСКО СТАКЛО RLAD
 • ЗАДНА КАМЕРА
 • ОТВОРИ И СТАРТУВАЈ БЕЗ КЛУЧ
 • ИНФОЗАБАВА
 • НАВИГАЦИЈА
 • 4x4 AWD
 • ПОМОШ ПРИ ТРГНУВАЊЕ НА НАГОРНИНИ И КОНТРОЛА ПРИ СЛЕГУВАЊЕ ПО НАДОЛНИНИ
 • МОТОРИ
 • ПРЕНОС
 • ECOTEC®
 • ПРЕМИУМ ЕРГОНОМСКИ СЕДИШТА
 • КАРАКТЕРИСТИКИ НА ГРЕЕЊЕ
 • ЗВУЧЕН СИСТЕМ BOSE®
 • ПРОСТОР ЗА ТОВАРЕЊЕ
МОДЕЛИ
ЕДИЦИЈА 120 ГОДИНИ
ЕДИЦИЈА 120 ГОДИНИ

Најзначајни одлики:

 

 • Ограничена понуда на беџ 120 години
 • Ограничена понуда на ткаенина 120 години
 • Ограничена понуда на патосници 120 години
 • Паркинг сензори напред и назад
 • Задна камера
 • Navi 900 IntelliLink
 • Ергономски активни седишта, сертифицирани од „Кампања за поздрав 'рбет“ (AGR)
 • 19-инчни тркала од легураULTIMATE
ULTIMATE

Најзначајни одлики:

 

 • Адаптивно предно осветлување LED и задни фарови
 • Navi 900 IntelliLink
 • Opel Eye со помош за сообраќајни знаци, предупредување при напуштање на лента, индикатор следење на растојание и предупредување за судир нанапред
 • Спортски пакет OPC линија
 • Електронска контрола на клима со двојна зона
SELECTION
SELECTION

Најзначајни одлики:

 

 • Ткаенина на седишта Milano/Atlantis и декор на вратите во Jet Black
 • 16-инчно челично тркало
 • 3,5-инчен монохроматски инструменти за возачот со патен компјутер
 • Воздушни перничиња, возач и совозач, странични и завесести
ENJOY
ENJOY

Најзначајни одлики:

 

 • Дневни светла LED
 • 17-инчни тркала од легура
 • Предни светла за магла
 • Рачна климатизација
 • Хромиран врв на издувната цевка
INNOVATION
INNOVATION

Најзначајни одлики:

 

 • 18-инчни тркала од легура
 • R 4.0 IntelliLink со 7-инчен екран во боја на допир
 • Рачна контрола на климата
 • Хромирана рамка на прозорец
 • Ергономски активни седишта за возачот и совозачот
DESIGN LINE
DESIGN LINE

Најзначајни одлики:

 

 • 18-инчни двобојни тркала од легура
 • Прозорци за приватност
 • 4,2-инчен инфоекран во боја
 • Задни светла LED
 • Електричен пакет за удобност: предни и задни сензори за паркирање
 • Напојување од 12 V во задниот дел

Сликата може да прикажува додатна опрема.

 

Описите и илустрациите на карактеристиките може да се однесуваат или да покажуваат опционална опрема што не е вклучена во стандардната испорака. Содржаните информации беа точни за време на објавувањето. Го задржуваме правото да вршиме промени во дизајнот и опремата. Прикажаните бои се приближни на вистинските бои. Илустрираната дополнителна опрема е достапна со дополнителна наплата. Достапноста, техничките карактеристики и опремата што се обезбедуваат на нашите возила може да се разликуваат или можат да бидат достапни само во одредени земји или може да бидат достапни само со дополнителна наплата. За прецизни информации за опремата што се нуди на нашите возила , контактирајте вашиот локален партнер на Opel.

 

+) WLTP

+) Податоците за потрошувачката на гориво и податоците за емисијата на CO2 се одредуваат со користење на Процедурата за тестирање лесни возила, усогласена низ целиот свет (WLTP), во согласност со регулативите R (EК) бр. 715/2007 и R (ЕУ) бр. 2017/1151 (во соодветните верзии). Вредностите не ги земаат предвид возењето и условите при возење. За повеќе информации за официјалните вредности на потрошувачката на гориво и емисијата на CO2, ве молиме прочитајте го упатството „Упатство за потрошувачката на гориво и емисиите на CO2 на новите патнички автомобили“, достапно во сите продажни места или во назначениот државен орган.

 

++) NEDC

++) Податоците за потрошувачката на гориво и емисиите на CO2 се одредуваат со користење на Процедурата за тестирање лесни возила, усогласена низ целиот свет (WLTP), а релевантните вредности се претворени за да овозможат споредливост со NEDC, согласно регулативите R (EК) бр. 715/2007, R (ЕУ) бр. 2017/1153 и Р (ЕУ) бр. 2017/1151.
Вредностите не ги земаат предвид возењето и условите при возење, опремата или опциите и можат да се разликуваат поради форматот на гумите. За повеќе информации за официјалните вредности на потрошувачката на гориво и емисијата на CO2, ве молиме прочитајте го упатството „Упатство за потрошувачката на гориво и емисиите на CO2 на новите патнички автомобили“, достапно во сите продажни места или во назначениот државен орган.

 

+++) Застарени модели на возила / лесни комерцијални возила

+++) Сите наведени бројки се однесуваат на основниот модел на ЕУ со стандардната опрема. Податоците за потрошувачката на гориво и емисијата на СО2 се утврдуваат според регулативите R (ЕК) бр. 715/2007 и R (ЕК) бр. 692/2008 (во соодветните верзии), земајќи ја предвид тежината на возилото во работна состојба, како што е утврдено во регулативите. Дополнителната опрема и фабрички поставените опции можат да придонесат за малку повисоки резултати од наведената потрошувачка и бројките за CO2. Податоците за потрошувачката на гориво и емисиите на CO2 не се однесуваат на одредено возило и не се дел од понуда. Тие се обезбедуваат само со цел да се споредат различни возила, но можат да се разликуваат од реалната потрошувачка на гориво во условите за возење во реалниот свет, кои во голема мера зависат од стилот на возење и условите при управување со возилото. Дополнителната опрема може да ја зголеми тежината на возилото кога е празно, а во некои случаи и дозволената носивост на оските, како и дозволената вкупна тежина на возилото и да ги намали дозволените влечни тежини. Ова може да доведе до намалување на максималната брзина и зголемување на времето за забрзување. Податоците за возењето земаат предвид возач од 75 kg плус товар од 125 kg. 2 H гас во m3/100 km.

Opel ќе вложи разумни напори да обезбеди потврда дека содржината на оваа Страна е точна и ажурирана, но не превзема одговорност за тврдења или загуби кои ќе произлезат од повикување на содржината на оваа Страна. Некои од информациите на оваа Страна може да не бидат точни како резултат на промени во производите кои може да се направени по лансирање на производот. Некои елементи од опремата опишана или покажана е достапна само во одредени замји или може да е достапна единствено по дополнителни цени. Opel го задржува правото на промени во спецификациите за производи во секое време. За точни спецификации за одреден производ во вашата земја, ве молиме да се обратите кај вашиот Opel дилер.

Оди на почеток