loading

OPEL Astra GTC димензии.

Погледнете ги внимателно димензиите на каросеријата и цифрите на функционалното компактниот автомобил Opel Astra GTC.

Надворешни димензии3-врати
Растојание помеѓу осовините 2695
Целосна должина 4466
Висина на празно возило(mm) 1489
Ширина со отворени/склопени ретровизори (mm) 1840 / 2020
Најмал круг на вртење на возило(ѕид до ѕид/ивица до ивица) (m) 11,40 / 10,90
Надворешни димензии
imgTitle
Внатрешни димензии3-врати
Багажен простор/волумен на багажен простор ECIE-measure method) (I) 380 - 1165
Тежина&товар3-врати
Тежина на возило 1408 - 1571
Капацитет на резервоар 56
Максимална сила на влечење,сопирање (12% градиент)/без сопирање (kg) 850 - 1500 / 680 - 750
Вкупно дозволена тежина (kg) 1840 - 2080

Сликата може да прикажува додатна опрема.


Opel ќе ги вложи сите разумни напори да обезбеди содржините на оваа локација да бидат точни и ажурирани, меѓутоа не прифаќа одговорност за какви било тужби или загуби настанати како резултат на потпирање врз содржините од оваа локација. Некои информации на оваа локација можеби нема да бидат точни поради измени на производите направени откако оваа локација е активирана. Некои опишани или прикажани делови од опремата можат да бидат достапни само во одредени земји или со дополнителна доплата. Opel го задржува правото да ги смени спецификациите на производот во било кое време. За тековните спецификации на производот во Вашата земја обратете се до Вашиот Opel дилер.

Оди на почеток