loading
 • НАДВОРЕШНОСТ
 • КАБИНА НА ВОЗАЧОТ
 • ПРОСТОР ЗА ПАТНИЦИТЕ
 • ТРКАЛА
 • БОИ
 • СПОРТСКИ ПАКЕТ
 • МОТОРИ И ПРЕНОС
 • ПОТРОШУВАЧКА И ИЗДУВУВАЊЕ
 • ОПЕРАТИВНИ ТРОШОЦИ
 • КЛИМАТИЗАЦИЈА
 • ДОПОЛНИТЕЛЕН ГРЕЈАЧ НАЗАД
 • ПАКЕТ ЗА СТИЛИЗИРАЊЕ IRMSCHER
 • ПОМОШ ПРИ ПАРКИРАЊЕ И КАМЕРА
 • ОТВОРИ И СТАРТУВАЈ БЕЗ КЛУЧ
 • ТЕМПОМАТ
 • ПАРКИНГ ГРЕЈАЧ
 • NAVI 80 INTELLILINK
 • NAVI 50 INTELLILINK
 • RADIO CD 18
 • ДРЖАЧ ЗА ПАМЕТЕН ТЕЛЕФОН
 • ПОМОШ ПРИ СОПИРАЊЕ
 • ДНЕВНИ СВЕТЛА LED
 • ЗАШТИТА НА ПЕШАЦИ
 • ДРУГИ СИСТЕМИ
 • COMBI
Модели
COMBI
COMBI
 • 1.6 CDTI 95 КС S&S
 • Лизгачка врата, десна страна, фиксен прозор
 • Задни врати на отворање
 • Лесно-затемнети прозори
 • Дневни светла (халогенски)
 • 16-инчни челични тркала со централен капак
COMBI+
COMBI+
 • 16-инчни челични тркала со целосен капак на тркалото
 • Лизгачки прозорци во вториот ред
 • Пакет за надворешност 1 (предни/задни браници во боја на каросеријата)
 • Предни светла за магла
COMBI SPORT
COMBI SPORT
 • 1.6 CDTI BiTurbo 125 КС S & S
 • Избор помеѓу основна или металик боја
 • Пакет за надворешност 3 (различни надворешни делови во боја на каросеријата)
 • Декоративни спортски ленти во црно или сребро
 • Екстра-темно затемнето стакло
COMBI EDITION ПЛУС ПАКЕТ ELEGANCE
COMBI EDITION ПЛУС ПАКЕТ ELEGANCE
 • 16-инчни челични тркала заштитени со целосен капак
 • Врвни дневни светла (LED)
 • Елегантна ткаенина Connect црно
 • Контролна табла во елегантно Carbon црно
COMBI EDITION ПЛУС ПАКЕТ COSMO
COMBI EDITION ПЛУС ПАКЕТ COSMO
 • 17-инчни тркала од легура
 • Далечинско селективно заклучување на вратите
 • Радио CD18 CD со Bluetooth® и приклучок USB
 • Аголните светла за магла ја максимизираат видливоста
 • Автоматски бришачи на ветробранското стакло и светлаCOMBI СО ПАКЕТ ЗА СТИЛИЗИРАЊЕ IRMSCHER
COMBI СО ПАКЕТ ЗА СТИЛИЗИРАЊЕ IRMSCHER
 • Декор на врата/страничен декор на панели: кожни рамки со сребрени шевови (предни и задни надворешни седишта)
 • Контролна табла: централна рамка покриена со кожа со сребрени шевови
 • Менувач со кожна облога со шевови и сребрени шевовиСликата може да прикажува додатна опрема.

 

Описите и илустрациите на карактеристиките може да се однесуваат или да покажуваат опционална опрема што не е вклучена во стандардната испорака. Содржаните информации беа точни за време на објавувањето. Го задржуваме правото да вршиме промени во дизајнот и опремата. Прикажаните бои се приближни на вистинските бои. Илустрираната дополнителна опрема е достапна со дополнителна наплата. Достапноста, техничките карактеристики и опремата што се обезбедуваат на нашите возила може да се разликуваат или можат да бидат достапни само во одредени земји или може да бидат достапни само со дополнителна наплата. За прецизни информации за опремата што се нуди на нашите возила , контактирајте вашиот локален партнер на Opel.

 

+) WLTP

+) Податоците за потрошувачката на гориво и податоците за емисијата на CO2 се одредуваат со користење на Процедурата за тестирање лесни возила, усогласена низ целиот свет (WLTP), во согласност со регулативите R (EК) бр. 715/2007 и R (ЕУ) бр. 2017/1151 (во соодветните верзии). Вредностите не ги земаат предвид возењето и условите при возење. За повеќе информации за официјалните вредности на потрошувачката на гориво и емисијата на CO2, ве молиме прочитајте го упатството „Упатство за потрошувачката на гориво и емисиите на CO2 на новите патнички автомобили“, достапно во сите продажни места или во назначениот државен орган.

 

++) NEDC

++) Податоците за потрошувачката на гориво и емисиите на CO2 се одредуваат со користење на Процедурата за тестирање лесни возила, усогласена низ целиот свет (WLTP), а релевантните вредности се претворени за да овозможат споредливост со NEDC, согласно регулативите R (EК) бр. 715/2007, R (ЕУ) бр. 2017/1153 и Р (ЕУ) бр. 2017/1151.
Вредностите не ги земаат предвид возењето и условите при возење, опремата или опциите и можат да се разликуваат поради форматот на гумите. За повеќе информации за официјалните вредности на потрошувачката на гориво и емисијата на CO2, ве молиме прочитајте го упатството „Упатство за потрошувачката на гориво и емисиите на CO2 на новите патнички автомобили“, достапно во сите продажни места или во назначениот државен орган.

 

+++) Застарени модели на возила / лесни комерцијални возила

+++) Сите наведени бројки се однесуваат на основниот модел на ЕУ со стандардната опрема. Податоците за потрошувачката на гориво и емисијата на СО2 се утврдуваат според регулативите R (ЕК) бр. 715/2007 и R (ЕК) бр. 692/2008 (во соодветните верзии), земајќи ја предвид тежината на возилото во работна состојба, како што е утврдено во регулативите. Дополнителната опрема и фабрички поставените опции можат да придонесат за малку повисоки резултати од наведената потрошувачка и бројките за CO2. Податоците за потрошувачката на гориво и емисиите на CO2 не се однесуваат на одредено возило и не се дел од понуда. Тие се обезбедуваат само со цел да се споредат различни возила, но можат да се разликуваат од реалната потрошувачка на гориво во условите за возење во реалниот свет, кои во голема мера зависат од стилот на возење и условите при управување со возилото. Дополнителната опрема може да ја зголеми тежината на возилото кога е празно, а во некои случаи и дозволената носивост на оските, како и дозволената вкупна тежина на возилото и да ги намали дозволените влечни тежини. Ова може да доведе до намалување на максималната брзина и зголемување на времето за забрзување. Податоците за возењето земаат предвид возач од 75 kg плус товар од 125 kg. 2 H гас во m3/100 km.

Opel ќе вложи разумни напори за точноста и обновеноста на информациите на оваа страница, но не презема одговорност за какви било барања или загуби кои произлегуваат од содржината на оваа страница. Некои од информациите на оваа страница може да не се точни поради промени на производите кои што настанале од времето на објавување на информациите. Некои делови од опремата кои се опишани тука се достапни само во одредени земји или по повисока цена. Opel го задржува правото да ги смени спецификациите на производите во секое време. За спецификациите на производите во вашата земја, ве молиме консултирајте се со вашиот дилер на Opel.
Оди на почеток