loading
 • НАДВОРЕШНОСТ
 • КАБИНА НА ВОЗАЧОТ
 • ПРОСТОР ЗА ПАТНИЦИТЕ
 • ТРКАЛА
 • БОИ
 • СПОРТСКИ ПАКЕТ
 • МОТОРИ И ПРЕНОС
 • ПОТРОШУВАЧКА И ИЗДУВУВАЊЕ
 • ОПЕРАТИВНИ ТРОШОЦИ
 • ПРИКЛУЧОЦИ ЗА СТРУЈА
 • КЛИМАТИЗАЦИЈА
 • СВЕТЛА НА ТАВАНОТ LED
 • СКЛАДИРАЊЕ
 • БАГАЖНИК
 • ЛЕСЕН ПРИСТАП
 • ЛИЦЕ-В-ЛИЦЕ
 • СЕДИШТА НА ВРТЕЊЕ
 • МАСА НА ПРЕКЛОПУВАЊЕ
 • ОТСТРАНЛИВИ СЕДИШТА
 • ПОМОШ ПРИ ПАРКИРАЊЕ И КАМЕРА
 • ОТВОРИ И СТАРТУВАЈ БЕЗ КЛУЧ
 • ТЕМПОМАТ
 • ПАРКИНГ ГРЕЈАЧ
 • NAVI 80 INTELLILINK
 • NAVI 50 IntelliLink
 • RADIO CD 18
 • ДРЖАЧ ЗА ПАМЕТЕН ТЕЛЕФОН
 • ПОМОШ ПРИ СОПИРАЊЕ
 • ДНЕВНИ СВЕТЛА LED
 • ЗАШТИТА НА ПЕШАЦИ
 • ДРУГИ СИСТЕМИ
Модели
TOURER
TOURER
 • Елегантни сјајни црни рачки на вратите и ретровизорите
 • Врата на багажникот со бришач
 • Темно затемнети прозорци
 • Теписон за под, шини и отвори за вентилација (втор/трет ред)
СПОРТСКИ ПАКЕТ TOURER
СПОРТСКИ ПАКЕТ TOURER
 • 1.6 CDTI BiTurbo 125 СК S & S
 • 17-инчни сребрени или црни или двобојни тркала од легура, обработени со дијамант (во зависност од бојата на лепенките)
 • Избор на основна или металик боја

Сликата може да прикажува додатна опрема.

Opel ќе вложи разумни напори за точноста и обновеноста на информациите на оваа страница, но не презема одговорност за какви било барања или загуби кои произлегуваат од содржината на оваа страница. Некои од информациите на оваа страница може да не се точни поради промени на производите кои што настанале од времето на објавување на информациите. Некои делови од опремата кои се опишани тука се достапни само во одредени земји или по повисока цена. Opel го задржува правото да ги смени спецификациите на производите во секое време. За спецификациите на производите во вашата земја, ве молиме консултирајте се со вашиот дилер на Opel.
Оди на почеток