loading

За нашата компанија


Од основањето Аuto CEM како компанија тотално е посветена на градењето на доверноста како и на зголемувањето на клиентелата во на нашиот регион. Аuto CEM е основана од 2003 година и е овластен претставник за продажба и сервис на марките Opel и Chevrolet.

 

Прецизниот и брзиот сервис кај нашата фирма е главната особина. Ние ви ги нудиме познатите марки на Опел и Шевролет, аксесори за сите модели што ги нудиме, како и набавка со оригинални делови на исто имените автомобили од Германија.

 

Аuto CEM сите свои услуги ги врши на професионален начин следејќи ги строгите германски стандарди. Нашиот персонал за време на сервисот на вашата кола ќе се грижи веродостојно и ќе биде насочен кон коректноста и прецизноста во услугата.

 

Аuto CEM поседува богата инфраструктура почнувајќи од салонот за презентација од 300 м2, каде се прикажуват возилата од Шевролет. Нашиот кадар е постојано обучуван за работа на возилата од гамата на Opel и Chevrolet на професионалните курсеви коишто се одржуваат од специјално обучени тренери во GM Центарот и на редовните курсеви во техничкиот GM тренинг центар во Германија.

 

Компанијата поседува и салон за продажба и овластен сервис и со квалификуван персонал во центрите на ГМ. Салонот за презентација е подготвен да ги исполни сите услови за клиентите.

 

За повеќе информации и за да ги чувствуваш ексклузивните линии на Opel и Chevrolet , би ве замолиле да го посетите нашиот салон и вие ќе се чуствувате задоволен од нашиот професионален пристап и услуга што им го нудиме на нашите драгоцени клиенти.Оди на почеток