loading

Тукушто додадовте автомобил во вашиот Паркинг.

ПосетаПаркинг Автомобили

 

Пронајдовте 1 автомобили.

Подобрете го вашето пребарување

Ресетирај сѐ
Специјални понуди
Opel Combo Van Selection L2 Increased Payload, 1.5 DT, 75 kW / 102 к.с. Start/Stop
Потрошувачка на гориво, l/100km: ниска 5,9, средна 5,2, висока 4,8, извонредно висока 6,6, Комбинирано возење 5,7
CO₂ eмисија, g/km: ниска 155, средна 135, висока 127, извонредно висока 172, Комбинирано возење 148
  • Боја:  White Jade
  • Моќ:  75 Киловат / 102 Коњска сила
  • Менувач:  5-брзински мануелен
  • Тип на гориво:  Дизел
  • Референтен број:  0028WXC9
 
Оди на почеток